ISOvastaava / ISO Coordinator

ISOvastaava on nimensä mukaisesti vastuussa kiltamme ISOista sekä ISOtoiminnasta. ISOvastaava pitää siis huolen, että ISOtoiminta elää ja ISOt hoitavat hommansa.

ISOvastaavan tehtäviin kuuluu ISOista huolehtimisen lisäksi tapahtumien järjestäminen sekä kiltamme tasolla että ITMK:n eli ISOtoimikunnan kanssa kaikkien kiltojen ISOille, esim. ISOsitsit ja muita mahtavia tapahtumia. ISOvastaava on siis osa ITMK:ta ja pääsee tekemään paljon yhteistyötä muiden kiltojen ISOvastaavien kanssa. Oma kokemukseni ISOtoimikunnasta kuluneena vuonna on ollut unohtumaton - ITMK on aivan huikea toimikunta sekä ainutlaatuisella yhteishengellä varustettu porukka!

ISOvastaava hoitaa omatoimisesti kiltamme ISOtoimintaa, mutta siinäkään ei tarvitse jäädä yksin. ISOvastaavan tukena on edellisenä vuonna valittu ISOvastaava, eli tuttavammin ISOpomo. ISOt ovat tietenkin ISOvastaavan apureita fuksikasvatuksessa, mutta erityisesti vastuuISOt auttavat suuremmissa tehtävissä, kuten tapahtumien järjestämisessä. ISOvastaava on osa kiltamme fuksitoimikuntaa, ja pääsee siten työskentelemään vastuuISOjen lisäksi Fuksikapteenien sekä KV-vastaavien kanssa auttaen fuksitapahtumien järjestämisessä

ISOvastaavan rooli kestää noin 1,5 vuotta. Rooli alkaa jo alkukeväästä uusien ISOjen rekrytoimisella ja kestää aina seuraavaan kevääseen ISOpomona uuden ISOvastaavan kanssa.

Jos jäi jotain kysyttävää tai haluat lisätietoja, niin laitathan minulle viestiä Telegramissa @rouvaISOvastaava. Minulle voi tulla myös juttelemaan kasvotusten tapahtumissa tai muuallakin! Jos haluat jutella pidemmästikin, voimme tavata vaikka lounaan merkeissä.


(English version) TBA