Ulkosuhdevastaava / Head of External Affairs

Ulkosuhdevastaavan tärkein tehtävä on huolehtia killan ulkopaikkakunnille sijoittuvasta toiminnasta ja pitää yhteyttä sisarkiltoihin ja muihin ainejärjestöihin.

Vuosittain ulkosuhdevastaava järjestää noin kaksi ulkomaille sijoittuvaa matkaa. Kesäisin on yleisesti järjestetty Eurooppaan sijoittuva matka. Matkoilla on järjestetty ohjattua toimintaa, kuten yritysvierailuja samalla kuitenkin antaen reissaajille vapaata aikaa. Toinen reissu on järjestetty syksyisin, kohteina esimerkiksi Vira ja Latvia.

Muita tapahtumia mitä ulkosuhdevastaava voi järjestää ovat esimerkiksi Kotimaan puolipitkä tai päiväreissu Tampereelle tapaamaan TiTeä tai yhteislähdöt toisten paikkakuntien approille, Titeeneille, Kyykän MM-kilpailuun. Ainoastaan matka Titeeneille on pakollinen, eikä roolia ole sidottu sen tarkemmin perinteisiin. Ulkosuhdevastaava voikin järjestää oikeastaan mitä tahansa hänelle ja ulkosuhdetoimikunnalle tuleekin mieleen!

Jos tulee jotain rooliin liittyvää kysyttävää niin laittakaa kysymyksiä tänne tai olkaa suoraan yhteydessä minuun tg:ssä @ruotsalaineno.