Jussi Joki Kiltahuonevastaavaksi

Hei nimeni on Jussi ja olen 2014 vuona aloittanut tietokillassa.

Killassaolon aikana on tullut paljoa tehtyä ja nähtyä. Olen ollut toimarina monessa toimikunnassa ja toiminut pelitoimikunnan ja ulkosuhdetoimikunnan puheenjohtajana, sekä toiminiut ulkosuhdevastaavana ja yhteisövastaavana hallituksessa joten kokemusta riitää.

Haen kiltahuonetoimikunnan puheenjohtajaksi koska olen ollut monta vuotta nyt suunittelemassa ja työstämässä kiltahuoneen viihtyvyyttä ja haluaisin jatkaa tätä, tässä suurimpana projektina suunnitellun remontin toteuttamínen ja loppuun ajaminen.

Korona-aikana myös haluaisin parantaa killan mahdollisuutta tarjota kiltalaisille enemmän lainatavaroita ja parantaa lainausjärjestelmää, esimerkiksi käymällä tarkan inventaarion ja toteuttamalla jonkinlaisen lainausjärjestelmän.

Ja kun koronasta on joskus päästy, niin haluaisin myös aktiivisemmin pitää huolta siitä että kiltahuone pysyisi siistinä. Tämä ei tarkoita että toimikunta toimisi “äiteinä” kiltalaisille, vain että yrittäisimme saada kiltalaiset itse pitämään alueen siistinä.

Kysymyksiä voi jättää tänne tai telegramiin @ThyJukki

///

Hey, I am Jussi, a 2014 fuksi

I have been part of many of the commitees in the guild and also been part of the board on 2 years. One of the things I have been actively part of has been the guildroom commitee, hence why I wan’t to lead it during the 2021.

I’d like to continue and finish the planed guild room renovation, improve guildmembers possibilities on loaning items during and after korona, go through extensive inventory of the items and introduce a system for cataloging our items.

After Korona times are behind us I would also like to make sure guildroom stays clean, by making improvements to the guildroom that would entice guild members to keep it clean.

Questions can be asked here or in telegram @ThyJukki

Hei Jussi,
Mahtavaa, että olet hakemassa kiltahuonevastaavaksi! Tässä olisi pari kyssäriä:

  1. Mainitsit hakemuksessasi suunnitellun kiltahuoneremontin, missä osa miesten vessan seinästä kaadettaisiin avartamaan kiltahuonetta. Miten lähtisit ajamaan sitä eteenpäin?
  2. Oletkin näköjään jo pistänyt hakemuksen myös hallitukseen, hyvä! Hakisitko myös siinä tapauksessa että sinua ei valittaisi kiltahuonevastaavaksi? Jos olet, käythän mainitsemassa myös siitä täällä.

Tsemppiä vaaleihin!
t. Lassi

Hei Lassi, kiitos kysymyksistäsi.

Alottaisin rempan sillä että kävisin uuden toimikunnan kanssa läpi vielä edellisten toimikuntien suunitelmat ja tekisimme tilannekatsauksen vielä asiaan liityen, tarteeko joitakin osia suunitelmasta käydä vielä tarkemmin läpi ja ehdottaa vielä mahdollisia muutoksia.

Tämän haluaisin sada mahdollisimman nopeasti tehtyä, jonka jälkeen pääsisi katsomaan budjettiarviota, edeltäjät ovat joitain tarjouksia saaneet jo, mutta nämä tietty pitää vielä varmistaa. Haluaisin saada mahdollisesti budjetin ja mahdollisen suunitelman jo ensimmäiseen kiltakokoukseen käsiteltäväksi.

Kysymyksestä hallitus virkaan, olen ajatellut hakea hallitukseen sekä toimarivirkaan regardless pääsenkö toiseen virkaan. Tietysti remontin aiheuttamat härdelleistä on hyötyä että siitä vastaava henkilö toimisi hallituksessa myös, mutta en näkisi suuria ongelmia vaikka hallitukseen en tulisi valituksi.

Hei Jussi!

Upeaa että haet Kiltahuonevastaavaksi, tässä muutama kysymys teille!

Kiltahounevastaava ja -toimikunta olivat ennen Ylisäätäjä ja säätötoimikunta, jotka olivat vastuussa killan IT:stä.
Kuuluuko tietoinfra sinusta kiltahuonetoimikunnan tehtäviin? Edustaisitko kiltahuonevastaavana kiltaa DigiTMK:ssa? Vai pitäisikö tietotekniikasta vastaamaan olla erillinen virka?

Mikäli teidät valitaan, järjestääkö Kiltahuonetoimikunta toimikuntansa virkistäytymiseen perinteiset laverisitsit?

T. Visa, Ylisäätäjä 2017

Kiitos Visa kysymyksestä,

Omasta mielestäni oisi ehkä hyvä splitata kiltahuone ja IT osat omaksi toimikunniksiin, koska ne ovat kummiskin hyvin erillaisia hommia. Toisaalta tällä hetkellä koronatilanteen takia tätä muutosta ei ehkä tarvitse ensivuodelle vielä tehä vaan voisi pistää alustuksen ensi vuoden vaalikokoukseen, ja rekrytä ensivuodelle nykyiseen toimikuntaan myös “IT Vastaavia” erillisenä roolina.

Valitettavasti jos koronatilanne jatkuu tälläisenään niin en näe että nämä perinteiset laverisitsit on mahdollista järjestää, mutta aina voi miettiä miten tilanne kehittyy.