ISOvastaava | Tutor coordinator 🦕

Hei kiltalainen!

Olen toiminut killan ISOvastaavana kuluneen vuoden ja tällä kokemuksella voin kertoa, että kannatti hakea Tietokillan ISOvastaavaksi vuosi sitten!

ISOvastaavana pääset vaikuttamaan Tietokillan ISOtoimintaan ja sitä kautta fuksikasvatukseen toimien fuksikapteenin ja KV-kapteenin apuna. ISOtoiminta on yksi tärkeimpiä killan funktioita, sillä ISOt ovat uusien fuksien lähin kosketuspinta kiltaan ja teekkariuteen opiskelujen alussa. Lisäksi ISOna toimiminen on usein kiltalaisen ensimmäisiä kosketuksia killan ja Otaniemen vapaaehtoistoimintaan.

ISOvastaavan tehtäviin kuuluu ensinnäkin ISOjen rekrytointi, ohjaaminen ja organisointi, mutta myös ISOjen hyvinvoinnista ja eduista huolehtiminen. Erilaisten ISOtapahtumien järjestäminen onkin usein tässä hommassa ihan parasta sillä ISOt on ihania ja ihan BEST!

ISOille tapahtumia pääsee järjestämään myös ihan koko Otaniemen skaalassa ISOtoimikunnan eli ITMK:n kanssa. ITMK ei kuitenkaan ole ainoastaan ISOsitsien järjestämistä ja kokoustamista vaan yleensä toimikunnasta syntyy tiivis porukka, jonka kanssa vietetään myös paljon vapaa-aikaa.

Tämä vastuurooli kestää n. 1.5 vuotta eli aina mahdolliseen Wappuun 2022. Rooliin voi hakea myös fuksina, vaikka se ei siltä aluksi vaikutakaan. Toki tällöin opittavaa on hommassa paljon enemmän kuin jos ISOkokemusta jo löytyy.

Jos ISOvastaavuus alkoi kiinnostaamaan niin greatness! Mikäli tulee mitään kysymyksiä niin niitä voi kysyä täällä foorumilla tai mieluiten Telegrammissa @OLaitinen


Hey you!

I am the current Tutor coordinator or “BIG responsible” for Computer Science guild. In this role you are responsible for recruiting the guild’s tutors or BIGs and you’ll work together with Fuksi captain and the International captain to organise the fuksi year for the new students. Your responsibility is also to organise special events to the BIGs and to make their tutoring year their best non fuksi year in the guild. You’ll also take part in AYY’s Tutor Committee and organise events there.

The role duration is 1.5 years. This means until the possible Wappu of 2022.

If you have any questions you can contact me at Telegram @OLaitinen.