Isäntä ja Emäntä (IE) / Host and Hostess

Killan isäntä ja emäntä vastaavat kiltalaisille suunnatun juhlatoiminnan järjestämisestä. Tälläisiä tapahtumia ovat mm. killan saunaillat, erilaiset sitsit ja illanvietot.

Isäntä ja Emäntä kuuluvat myös AYY:n IE-toimikuntaan, jonka kanssa järjestetään vuoden mittaan myös isompia pippaloita, joista tärkeimpänä Polin ja Dipolin approt. Lisäksi on muita vaihtelevia tapahtumia, vain mielikuvitus on rajana! IE-toimikunta järjestää tietysti itselleen kaikenlaista toimintaa ja illanviettoa, esim. saunailtoja :). Ryhtymällä IE:ksi pääset hauskaan porukkaan!

Apunaan isännällä ja emännällä on joukko juomanahtaajia, jotka avustavat tapahtumien käytännön järjestelyissä. Yhdessä IE ja jahtaajat muodostavat Sisätoimikunnan, joka toimii läheisessä yhteistyössä Iskuryhmän kanssa (viimeksi mainittu tuottaa työvoimaa edellä mainitulle).

Lisätietoja saat Telegramissa nykyisiltä IE:ltä @chefz ja @labbbis.

// In English

The guilds host and hostess (more commonly known as IE, Isäntä ja Emäntä in Finnish) work together to organize guilds sitsis, sauna-nights and other parties.

Both the host and the hostess are part of AYY Hosts and Hostesses committee (IE-TMK) where they participate in organizing bigger events in Otaniemi together with other guilds’ hosts and hostesses.

The guild’s IE lead the Internal Committee, where they have a number of henchmen and -women helping them organize events – because just two people can’t really make food and sell drinks to 150 guests.

Contact @chefz or @labbbis in Telegram if you have questions!